Psykalla

6.09.2015 - 13:51 / Satsura.


psykalla

 

Kärjistetysti tilanne siis meni näin. Tai tältä se musta tuntu. Kiitti kovasti, tunnen oloni heti paljon paremmaksi :—))  Joo, siis ei mun tilanteessa psykiatri oo ehkä se paras vaihtoehto, mutta vaikka mulla ei oliskaan just nyt mitään mt-ongelmaa, niin ei se tarkoita, etteikö mulle pitäis tarjota apua. Menin tonne just sen takia, ettei ne ongelmat ilmenis sitten myöhemmin aikuisiällä. Eikö tää ole just sitä ennaltaehkäisevää työtä?

Kategoria: Yleinen.



4 vastausta - “Psykalla”

  1. nuorikko Kirjoittaa:

    Tuntuu, että psykalta saa vasta sitten apua, kun kädet ja jalat on viilletty luuhun asti ja kertoo harkitsevansa ittensä ampumista : P

    Miksei vois ehkäistä mielenterveysongelmia parilla käynnillä? Se tulee valtiolla halvemmaksi, kuin aivan hajalla olevat työkyvyttömät.

    Voimia siulle jaksamiseen! Jos näistä on mitään iloa, niin:

    http://www.tukinet.net
    http://www.oivamieli.fi

  2. Satsura Kirjoittaa:

    No niinpä! Kun tiedän itsekin, etten ole masentunut, mutta haluan ehkäistä sen, etten masentuisi tulevaisuudessa. Eihän sitä toki heti ensimmäisellä kerralla päästä asian ytimeen, mutta kun mulle ei annettu edes kunnolla mahdollisuutta puhua asioista, jotka mua oikeasti vaivaa :/

    Mutta kiitos paljon kommentista ja linkeistä! Eiköhän sitä jakseta, kun on jo niin lujaa tekoa :)

  3. Surkea Kirjoittaa:

    Seinäjoella ei pääse hoitoon jollei oo itsetuhonen, yli 200 asiakasta menetti just täs syksyl Seinäjoella oikeutensa psykologin käynteihi koska ne ei oo tarpeeks sairaita (ja koska jostain kaupungin on säästettävä rahaa että isot kihot saa rahea.) Että joo hieno Suomi.

  4. Satsura Kirjoittaa:

    No mitä vittua se tuommonen meininki on. Tuollahan sitä rahaa just tuhlataan, kun porukka jää sairaslomalle ym. Onneks mulle sentää sanottiin, että on olemassa muitaki paikkoja, missä voi käydä puhumassa. Ehkä olen kuukauden päästä taas viisaampi.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Arkistot


Mie muualla