Life update

21.06.2016 - 12:50 / Satsura.


Lähin aluksi piirtämään tästä merkintää, mut sit se jälki oli niin heiveröistä ja erittäin tekstipainotteista, niin viskasin sen roskiin ja päätin vaan kirjottaa.

Moi. Oon vielä elossa. Hirveen väsyny ja uupunu vaan. Kaiken muun (hautajaiset, perunkirjoitus, koulu) lisäksi mulla on ollu kesäteatteriesityksiä. Nyt ois vaan neljä jäljellä. Sit pääsen/joudun jatkamaan mun kämäsen opparin parissa ja muka yrittää valmistua syksyllä. Hah.

Ekaa kertaa oon tosi epävarma tulevaisuudesta. Oon yrittäny ettiä töitä syksylle, mut tuntuu etten oo tarpeeks hyvä. En mä mitään osaa. Varsinkaan mitään mun koulutukseen liittyvää. Tässä vaiheessa opintoja pitäis olla jo puoliks pätevä, mut ei. Jälleen kerran yks tutkinto juosten kustu. Joo joo, mä oon vielä nuori ja ehdin tehdä vaikka mitä, mut ei se auta. Mua pelottaa, että jos en pääse heti opintojen loputtua töihin, nii saatan olla pitkäänki työttömänä. Vaikka mun alalla pitäis olla helppo päästä töihin. Oh well, ainaki työttömyystuki on isompi kuin opintotuki.

Viime kesänä mulle harjottelussa sanottiin, ettei kannata jäähä tähän, vaa mennä yliopistoon. Nii haluaisinki. Haluaisin päästä oikikseen. Mut ei mulla oo varaa. En saa enää toiseen korkeakoulututkintoon opintotukea. Eli joko joudun tekee töitä opintojen ohella tai sit saan heittää hyvästit tolle haaveelle ainakin siihen asti, että opintotuen myöntämisperusteita muutetaan. Toinen asia, mikä pelottaa, on etten jaksa lukea tarpeeksi. Oikis vaatii hirveesti lukemista, eikä mulla oo peppu- tai aivolihaksia siihen. Mä tiedän, mitä se vaatii että oppisin asioita, mut mulla ei oo tarpeeks itsekuria sen toteuttamiseen. Oon liian mukavuuden haluinen.

Eikä mulla oo taitoa tai kokemusta päästä töihin mihinkään. Kaikki edellisetki työpaikat oon saanu tuurilla.
Ravintola 1. -> kesätyöseteli
Laiteasentajan apulainen -> tuttu työnantaja
Ravintola 2. -> kesätyöseteli
Toimistoapulainen -> kesätyöseteli ja sanoin osaavani kuvanmuokkausta (didn’t do shit)
Kouluavustaja -> tuttu työnantaja
Viime kesän työharjoittelu -> satuin olemaan ensimmäinen hakemuksen laittanut, eikä haastattelukaan ollu kummonen, ne ei vaan jaksanu/ehtiny käyttää aikaa sopivan löytämiseen.

Ehkä meen vaan talvella jonneki työkkärin työhakukurssille.

Hah, tästä ei pitäny tulla tämmönen. Tai sit piti. Who knows? Mut ettei tää jäis liian tyhjäksi päivitykseksi nii tässä musta kuva Eemelinä:

meemeli

Kuva: Saana Lehtinen

Kategoria: Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Arkistot


Mie muualla